Morrn!

-8 visar termometern här hemma i Gränna idag, igår var det inte mer än -4 även på morgonen och kvällen. Mycket bättre, tycker det kan hålla sej där omkring. Men det ska ju bli mildare lite fram och tillbaka säger dom ju. Hade gärna haft det lite mildare idag eftersom jag ska motionera lite hästar. Det är inte skönt att rida i snorkallt väder. Iskalla fingrar och tår...=( Då blir det hellre en promenad med dom.
.
Ska strax åka till jobbet, min klocka (mobilen) har på nåt mystiskt sätt inte ringt även att jag dubbelkollade att den var satt igår innan jag somnade. Kanske har stängt av den i sömnen nu igen, det har ju hänt förr. Så älsklingen får rädda mej lite och skjutsa mej till jobbet. Tur att jag har honom...=o)
.
När jag kom ner imorse såg det ut som ett mindre världskrig, vet inte om nån eller några av katterna har fått ett cp-ryck och rivit ner nästan allt som fanns på soffbordet inkl lite till. Sen tagit en toarulle och rullat ut en jäkla massa i hela tv-rummet och sen perforerat den lite också... Jag blev jätteglad när jag såg detta, trött och lite stressad som jag var när jag vaknade...hmm..
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0