Dumma bussbyten, ledig idag...Gekås på söndag!

Ligger fortfarande i sängen och drar mej, kikar med ett halvt öga på Eureka... Är väl snart dags för frukost.
.
Jobbade till 19 igår, krångel som vanligt med bussbytet i Hva, fattar inte varför dom visar det bytet när man aldrig hinner med den. Körkort kommer bli gott till sommaren. Helt underbart att kunna köra med älsklingen också...=) Missade ialla fall bussen där och fick i ringa till Tobbe som skulle kolla andra bussalternativ, inget som inte skulle ta flera timmar att vänta på. Så gullig som han är satte han sej i bilen och åkte ända från Gränna i ilfart för att hämta mej i Hva och skjutsa mej till jobbet. Så kom bara några minuter sent och som tur va var det lugnt på folk. Hela dagen blev superlugn.
.
Ska få lite ändrade arbetstider, jobbar lite längre en av vardagarna och slutar tidigare på söndagar istället, det kommer ju bara bli bättre för det är den enda dagen som Tobbe alltid är ledig, får man lite mer tid hemma med honom. Blir tyvärr lite "hej främling" annars eftersom vi går om varandra med våra arbetstider.
.
Idag blir det ridning på schemat, åker med älskling ut till stallet och sen bussen hem, gott att få det färdigt på dagen, tycker inte om att rida i mörker. Men det går ju mot ljusare tider. Tycker redan mej se en förändring. Är ju ljust till en stund efter fyra nu ialla fall...=)
.
Fick ledigt på söndag, bytte med en annan tjej på jobbet (Tack!), så då blir det Ullared på dagen och Borås på e.m/kvällen...=o) Längtar redan, är ju som alla vet Gekås-tokig...=P
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0