Härliga vintervärld...(ironi)

Var ett par dagar sedan jag skrev här nu, har haft så mycket annat för mej så det har inte blivit tid helt enkelt.
.
I tisdags gjorde jag inte mycket mer än jobbade mellan 10-14, hem emellan jobbet och stallet och gå ut med hunden och sedan stallet för att göra iordning där...hjälpte till att släppa in och pussade lite på mina älsklingar...
.
I onsdags jobbade jag hela dagen mellan 11.30-19.30 va mycket folk det sista innan stängning så jag var inte klar med städningen förrens 19.45...så då var jag inte väldigt ledsen för att bussen inte går förrens 20.02... Fixade stallet innan jobbet...
.
I torsdags var jag äntligen lite ledig igen...Var uppe på VC och lämnade ett par liter blod till och fick med mej lite mer provrör hem. Dom proverna jag lämnade i måndags såg bra ut allihopa så nu testar dom lite andra grejer.
Blev så himla glad när jag kom ut till stallet på e.m., lucky kan ju vara lite svår att fånga, men det visade sej att träningen i måndags gav resultat för det räckte att jag ropade en gång så kom hon direkt.
Tränade även denna dag lite trickträning med henne, började med det vi lärde in i måndags, sen testade vi en ny grej. Hon är så smart min lilla häst, fattade direkt... Och hon älskar beröm, man riktigt såg hur hon växte flera meter för varje beröm och klapp.
Sen red jag henne en sväng och sen red ju även Luddis en stund.
Efter det kom det lite spån...=o)
.
Idag var det stallet som gällde på morgonen, skulle ha kikat på en kompis när hon tränade för att se om jag vill träna för den tjejen sen, men dom ställde in eftersom det snöade så mycket.
Var mycket på lunchen på jobbet idag, men e,m,/kvällen var betydligt lugnare.
Dock fick jag en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem...är ju hemma 21.15. Men jag kom inte in förrens 22.10... Dörrjäveln (ursäkta språket) hade frusit fast så jag kom inte in. Testade dörrens från altanet, men den hade älsklingen varit så duktig att han hade haspat inifrån så det gick ju inte. Så jag spenderade den närmsta timmen till att försöka peta bort den synliga isen runt dörren med en kniv...(mutter, mummel).
Fick till slut ett riktigt cp-ryck, (läs, blev mer än lovligt förbannad) och satte ena foten på den andra dörrhalvan och hängde mej i dörren, så jäklar gick den upp, och ut kom en väldigt glad hund tillsammans med dörren som snyggt landade på magen på mej... Tur att ingen såg mej, måste sett rätt skoj ut där jag ligger i snön, illröd i nyllet och svär, med en skitglad hund hoppande runt omkring mej...
.
Så nu väntar jag bara på att min pojk ska komma hem också...
.
Läkaren från Gränna VC ringde innan idag också, nu blir jag vidare skickad in till Ryhov där nån specialist ska se om dom hittar vad som är fel...suck, suck...
.
O en sak till...är så förbannat trött på snön nu...fick knappt upp dörrn imorse heller, dock pga den enorma snövallen som plogbilen lämnat efter sej...när dom plogade 04.15 imorse...(mutter, mummel)
.
Kram Sofia!

Kommentarer
Postat av: Ulli

Trött på denna snö? Här har du en till.

Hoppas du får reda på vad som krånglar med din mage, tänker på dig=)

Kram Ulli

2010-02-21 @ 00:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0