Morrn morrn!

Har precis pillat i mej tre rostade mackor med tomat på... underbart gott. Vaknade faktiskt och kände att jag var vrålhungrig! Det händer inte för ofta, men jag åt lite dåligt under dagen igår så där finns nog förklaringen.
.
Ska alldeles strax kika på lite busstider, tror det får bli sådant transportmedel till stallet idag då älsklingen är dålig och ligger fortfarande. Vill inte tvinga ut honom mer än nödvändigt.
Dumle bus har varit vaken sedan 06.30, sovit korta stunder där emellan, men nu är han pigg och vaken igen. Han fick sej ett bad igår kväll ialla fall. Så nu luktar han lite gott igen. Han själv tyckte nog inte alls om sin nya doft, utan försökte rulla sej på allt han kunde hitta, till slut la jag en handduk i soffan och lät honom ligga där och åla runt ett tag. Sedan somnade han gott medans pälsen torkade det sista. Så nu idag ska han borstas igenom ordentligt.
Vi går här och väntar på att det andra örat ska ställa sej upp också, ser så lustigt ut med bara ett stående, men det är ju iofs vanligt på schäfrar att dom ställer ett i taget.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0