Lördag....

Trött som jag vet inte vad är vad jag är idag... men känner att jag börjar bli lite piggare, sakta men säkert.

Fick sovmorgon idag, Tack för hjälpen med pållarna...=o) Va så himla skönt att få ligga kvar lite extra, även om det kliade i fingrarna att gå upp och göra nåt, är inte van vid att inget göra... Finns ju alltid nåt att göra annars när man har hus och stall...
.
Måste få målningen klar i sovrummet också, har nästan målat allt första omgången, sen tog färgen slut, men mer är införskaffad så nu väntar jag bara på att jag ska bli lite piggare så jag kan sätta fart...=o)
.
Vill ut o rida också, vill upptäcka mer av dom vägar Lisa och jag var ute på i onsdags, vi red på ett ställe där det var en raksträcka på nästan 1 km. Härligt att trava och galoppera där. Lucky skötte sej kanonfint som vanligt även om promenaden till Lisa började med ett par akrobatiska övningar och skolor ovan mark...=P Men som vanligt sköter hon sej som en klocka när jag väl kommer upp. Red över en träbro också, den var läskig enligt pålla, men matte var envis och hon klampade rätt över både på utvägen och hemvägen. (Dock gick det lite fortare över på hemvägen...)
.
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0