Varit på bilutflykt....Underbara Gränna och nakna hästar!

Har varit och kikat på ett litet hus idag, jättefint. Fanns lite att göra men det hade väldigt stor potensial. Blidde ganska så supersugen.... Bra läge på det också, med tanke på jobb i sommar och i höst.... Körde en liten *hrm* genväg dit.... Tydligen finns det 2 säteri med samma namn, och vi körde ju naturligtvis fel och hamnade 4 mil helt åt helskotta fel... Så 8 mil tur och retur blev det extra. Tur att vädret har varit helt underbart idag, annars hade det nog känts lite surigt att åka så mycket.... Det som var mest underbart att se var att hela trädgården runt huset var full med snödroppar, utslagna sådana.... Helt vitt....Underbart.... Nu är verkligen våren här!!!! Men kändes lite mysko eftersom vi fortfarande har ganska mycket snö hemma.... hmm...bor nog på fel plats.
.
Stannade till i Gränna på hemvägen, köpte lite glass, kikade över till Visingsö...Älskar Gränna. Kan mycket väl se mej själv bo i den staden i framtiden. Tobbe har ju redan bott där under några år så han känner sej ju hemma där. Tog även en snabbissväng förbi Tobbes gamla hus i Sunhult. Har blivit jättefint, men trädgården såg för tråkig ut....
.
Pållarna har fått gå nakna idag, Ludde släppte jag faktiskt ut utan täcke från början och tjejerna var jag uppe och tog av runt 11.30-12.00. Maxen gick ju utan som vanligt, den lille teddybjörnen. Dom verkade tycka att det var jätteskönt att få ha solen lysandes direkt ner på deras ryggar och vinden i pälsen.
.
Ska åka upp nu vid 18.00 och fixa det sista i stallet. Sen hem för kvällen!
.
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0