Våren...När kommer den!?

Usch, usch, usch.....Har precis kollat väderprognoserna för den kommande tiden (beroende, JA!). Kort sammanfattat blir det Snöblandat regn, varvar med enbart snö, och sen efter det svinkallt igen. Jag som trodde att våren äntligen var här, är svårt att tro annat när termometern i skrivande stund visar nästan 4 plusgrader och solen tappert kämpar sej igenom molnen.
.
Jag längtar nåt så  fruktansvärt efter våren och SOMMAREN! Är soldyrkare, älskar värmen, färgerna, ljuden, lukterna, ja allt! Sitter här och tänkte tillbaka på sommaren 2008.
.
Sommaren började på Stall Skattegården, mycket slit, men mestadels va det roligt och jättemysiga hästar. Tyvärr har jag inte kvar några bilder på varken hästarna eller stallet. (väldigt fint). Följde nog med i datorkraschen.
.
Sen mellanlandade jag hos Marianne och Stall Osdal (www.stallosdal.zoomin.se), är för evigt tacksam för den månaden.
.
Sen bar det iväg till Falskog och vårat egna inackorderingsstall. Sommaren var full av saker att göra, renovera stall, se efter hästar, sätta hagar. Bära vatten. Bråka med hingstaskrället, Jaga kossor...Ja allt! Men jag njöt av varje sekund!
.
Underbarast var att smyga upp till betena på höjden och kika på fölstona tidigt på morgonen, se dom stå lugnt och vila medans fölisarna låg och sov i gräset jämte.

Favor (Quarter) med hennes hingstföl.


Big Gentleman "Biggen", 15-årig varmblodhingst


Och självklart, några av mina egna pluttar. (sanny längst fram, Maxen längst bak. Ferrari, en 2-åring (inhyrning) i mitten.





Har så många fler bilder. Skulle kunna fylla hur mycket plats som helst. En dag när jag har tid OOooändligt med tid ska jag lotsa er igenom vår renovering av Stall Falskog.
.
Vi får väl se vad denna sommaren bjuder på....
.
Kram Sofia

Kommentarer
Postat av: Jessica sandgren

Sofia! va nostalgiskt allt blev nu! Tänk vad kort tiden i falskog var ändå! antingen var det sommarmånaderna, eller ni, som gjorde det så roligt att ha häst då=)

2009-03-08 @ 23:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0