Söndag

Fy....idag är ingen rolig dag... Mår skit.... Hoppas att det släpper framåt dagen.
.
Idag började dagen precis som vanligt med att klockan ringer 06.34. Ligga till nästa ringning och sen gå upp. Hörde att mamma var på G upp på övervåningen. Sen åkte vi till stallet, mitt först. Morgonfodrade, täckade, la ut hö och sedan släppte vi ut.
Stod och vaktade Maxen så att han skulle få käka i lugn och ro en stund.
.
Sen vidare till Hudaryd och Nora. Täckade dom, la ut hö och släppte ut. Mockade och gjorde allt klart till kvällen.
Sen åkte vi hem, och nu är frukosten avklarad sen en stund.
.
Så, vad händer idag då?
.
1. Vila, vila, vila och vila
2. Åka upp och ge lunchen vid 13
3. Göra stallet och ta in ikväll.
Resten av dagen får jag ta som den kommer!
.
Kanske ska summera gårdagen också. Var för trött för att blogga igår kväll.
Dagen började som beskrivet ovan.
Åkte upp till lunchen och mockade, packade hö m.m. Det var helt underbart väder ute så Tobbe och Donna var med, var några dagar sedan Donna va med uppe nu så hon uppskattade verkligen träningen och att få springa och greja lite för sej själv. Duktiga hund. Ella (stallkatten) kom och retades lite med henne, men hon höll sej i skinnet ända tills kissen var ca 1,5 meter ifrån henne, då fick det vara nog sa Donna och tog sej en språngmarsch efter kissen. Vi kunde inte annat är skratta åt henne, hon såg så jäkla mallig ut när hon kom tillbaka...=P
.
Sen måste jag berätta nåt skitäckligt, känsliga bör ej läsa....
Donna är inte känd för att äta hästskit, hon är ganska duktig och brukar låta det va för det mesta. Men igår fick hon tag på en frusen skitboll och lekte med den som om det var en vanlig boll. Hade jättelajbans med den i ca 25 minuter.  Och naturligtvis slutade det med att hon fick i sej den bit för bit.
Men när vi kom hem började hon hosta och ha sej, sen kräktes hon. Och det som kom ur henne va det vidrigaste jag sett. Såg precis ut som en hel bajskorv. Skitvidrigt. Förmodligen var det hästskiten som hon lekt med som kom upp.
Naturligtvis lyckades hon lägga den i våran tvätthög. Tobbe tog helt sonika hela högen och ställde utanför dörrn sålänge, så vi iaf hann äta upp lunchen. Sen när vi skulle åka till stallet för kvällen så skulle han bara ta klädhögen och plocka bort kräket, men under dom få millisekunder som Donna hann vara själv innan vi kommit genom rumsdörren hade snusket hunnit käka upp det en gång till.... Jag kan säga att det vände sej i magen på mej iaf....BLÄÄÄ!
.
Och så undrar folk varför jag inte låter min hund slicka mej i ansiktet!?
.
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0