Nostalgi!

Kom hem från stallet för en liten stund sedan. Vädret idag har ju varit helt underbart, man vågar tro att våren ska komma!
.
Har sagt det innan men säger det igen, längtar till varma sommardagar!
.
Saknar "vårat" stallgäng!
.
Carolina - Finesse 185
Jessica - Hector
Lisa - Bambi
Kati - Sanny (fast en fick jag ju med mej)
Bettan - Il Lita
.
Önskar ibland att klockan gick att vrida tillbaka, att jag hade hunnit hitta ett annat stall och ni hade kunnat följa med allihopa!
.
Tänker på gänget ibland, Lisa som lämnade Bambi åter, hur det har gått för Carro på tävlingarna, Hur Hector har det efter operationen om Jessica är hos honom, Hur det är med Bettans rygg, har hon börjat rida igen? Och Kati, lilla Kati....
.
Precis som Jess skrev i sin kommentar, man blir nostalgisk bara av att tänka på det och att kika på bilderna!
.
Idag har det körts ved, vi har varit och hämtat spån och grejat med lite annat. Röjt undan lite allmänt. Så nu börjar ögonlocken bli tunga, ska sussa tidigt idag.... Idag var väl första gången jag inte vaknade av mej själv klockan 05.30-06.00. Sov ända fram till 06.50....Blä, hatar att försova mej. Men det har säkert hänt alla någon gång och kommer säkert hända igen.
.
Jag måste bara berätta nåt helmysigt, igår kväll gick jag in och satte mej i boxen hos Sanny, hon grejade lite med min mössa och så, sen började benen vika sej på henne. Hon la sej ner med huvudet vilande vid min fot. Jag har aldrig varit med om att en häst lägger sej ner i boxen om man sitter där inne. Inte en vuxen iaf. Jag började klia henne i pannan och öronen. Hon blev tröttare och tröttare, trillade till sist ner på sidan och andades tungt, men hon han inte ligga i mer än kanske 5 sek. Sen ryckte hon upp huvudet igen, precis som att "Nej, inte sova....GOSA!"
.
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0