Onsdag...

Fick sluta lite tidigare idag, så åkte in till Hva efter jobbet och mötte upp Tobbe och fjanthunden, handlade en snabbis på Willys inne på Rosen. Sen hem och fixade lite käk...
.
Igår var vi och köpte den ljusgröna färgen till stallet, Tobbe och jag började måla en del, fick en smärre chock när vi såg hur ljus den var, men såg att när den torkade mörkade den mycket... Så det kommer bli kanonsnyggt, mycket fräsht och ljust!
Sen ska jag skrapa och tvätta alla galler med målartvätt så att den mörkgröna färgen fäster ordentligt på dom. 
.
Imorgon blir det heldag i stallet, förhoppningvis kommer veterinären också och fixar kusarna. Funderar på att ringa en snabbis till dom på telefontiden imorgon och kolla så att dom säkert hinner komma.
.
Annars så har det inte hänt sådär jättemycket spännande, Tobbe har rivit ner alla gamla vattenledningar till vattenkopparna eftersom dom var så grymt äckliga, och sen ska vi byta ut att vattenkopparna också, så dom gamla ska skruvas ner och rengöras, så är det nån som letar efter 6 stycken vattenkoppar, (i stål). Dom är fullt fungerande, bara det att jag vill ha den sorten som är i plast och att dom ska vara gröna!
.
Får snart ta lite nya bilder och lägga upp så ni får se nya färgen på väggarna och så!
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0