En liten ritning på stallet!

Här kommer en liten ritning på stallet. Ritningen är väl inte speciellt exakt och det kan säkert fela lite på vissa vinklar, men i det stora hela så ser det ut såhär:
.

.
Kort beskrivning:
Rött = Dörrar
Blått = Fönster
Ljusblåa fyrkanten = Vattnet
Och det som ser ut som en trappa är en trappa...=P
.
Högra delen:
Stora boxen det första till höger när man kommer in är Luddes. Den lilla mittemot är Maxens. och det är inte jag som är skelögd, väggarna är byggda så sneddade som jag gjort dom på ritningen.
Dom tre likadana boxarna längst in är från vänster Sannys, Noras och Luckys till höger.
Det lilla rummet mellan Luddes och Luckys boxar är ett litet förråd där vi just nu förvarar hinkar, stängselmaterial och annat som jag inte vill ha i sadelkammaren.
.
Mellan delen:
Här finns den gamla sadelkammaren (rummet längst upp på bilden), trappan upp till logen och öven vår skötselplats/spolspilta.
.
Vänstra delen:
Våran "lilla" sadelkammare/foderdel, här fanns tidigare 3 yttepyttiga shettisboxar, en fölningsbox och ett minimalt utrymme för foder. Då det går en väldigt låg bjälke (inte ens 2 meter) i taket precis när man går in till detta utrymme så fungerar det inte att ha boxar här. Därför fick det bli sadelkammare och den gamla lilla sadelkammaren blir förråd.
.
Det var allt gott folk!
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0